Sunday, March 28, 2010

jewelery safety BOX


Finally mechanical pun siap and dah jadi.

Bila ada rompakan di kedai emas,apabila perompak cuba memecahkan kaca tempat meletak barang emas,plat dibawahnya akan berpusing secara automatik dan menyimpan emas tersebut di compartment bawah>Jadi, emas tidak dapat dicuri..

12 comments:

  1. Bro yg nie guna microcotroller??

    ReplyDelete
  2. bro.. blh x tunjuk demo projek ni??

    ReplyDelete
  3. slam abg boleh tolong send kan litar skematik litar ni....kat icescream21@gmail.com

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum..saya berminat dengan projek ni..bleh xsaya dpt penerangan ngn lbih detail..dan litar skematik n proposal ny mcm mna..email kt sitishahbanun64@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum . Saya nak tahu detail projek ni bleh tak . Litar2 dia , peralatan digunakan dgn kos projek skali . Bolehh emailkan dkat norfatanahsirat@gmail.com .

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.sy bminat dgn projek ini utk buat projek akhir sy.bleh sy thu litar skematik n peralatan yg digunakan...bleh email sy wanmuhammadhanif96@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Sy brminat..boleh email sy dgn detail projek ni syamimafif1996@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Salam, sy berminat dgn projek ini, boleh sy dapatkan detail projek ni? Email sy kyrashama@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Salam, sy berminat dgn projek ini, boleh sy dapatkan detail projek ni? Email sy kyrashama@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Assalam enck. Sya ingin tahu detail tntang projek ini boleh ? Tlg emailkan pda sya smuanya details proposal bahan projek ini boleh. amirulhafiz5599@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum,saya ingin lebih detail tentang projek ini boleh tuan jika tiada keberatan sila email:syedjamaluddin96@gmail.com

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete