Sunday, June 26, 2011

Projek Elektronik Pengering Kasut

Hallo semua.Untuk post Projek Elektronik pada kali ini,saya akan memaparkan kisah hidup sebuah benda bernama pengering kasut.
Selain daripada kamu,kamu, kamu meletakkan kasut dibelakang peti ais untuk mengeringkan kasut,kotak pengering kasut ini dapat mengelakkan diri anda daripada pergi ke belakang peti ais semata2 utk meletakkan kasut.Dengan adanya alat ini,fungsinya seperti mikrowave oven.

Cara2 pengendalian.
(1) Baca Bismillah
(2)Masukkan kasut
(3)pergi ke kotak control panel dan letakkan berapa lama kita nak bendanie keringkan kasut kita
(4)Apabila kita on, maka mentol(untuk panaskan kasut),kipas(mem blow kasut supaya kering) dan alat letak kasut akan berpusing dengan laju sekali.Jika kumpulan spoon melihat projek ini,saya percaya dia akan membuat tajuk lagu baru bertajuk. "laju,laju selaju lajunya". :).gurau2 jangan marah.
(5)Sambil menunggu kasut kering,pengguna bolehlah menghafal mana2 surah untuk menunggu kasut kering
(6) Bila dah siap,Dua benda yang pengguna dapat.Kasut kering dan surah pun hafal...aaaaaa.bijak,bijak,bijak....







70 comments:

  1. assalam.sy berminat tentang project ini dan minta jasa baik pihak tuan emailkan sy tentang bagaimana project ini berfungsi.jika sy bersetuju untuk menggunakan project ini sy akan email kembali ke pihak tuan untuk detail project ini dan tentang $$ akan dibincangkan.terima kasih.
    keabohan@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...saye berminat lah dengan projek elektronik pengering kasut..minta jasa baik pihak tuan emailkan tentang projek ini berfungsi..tentang $$ akan dibincangkan...terima kasih.
    dragonair_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. salam.. blh bg detail x tntang projek ni??hantarkan ke email saya.. mybullet89@yahoo.com... jasa mu di kenang.. :)

    ReplyDelete
  4. salam... blg x bg saya detail ttg projek ini.. saya bermint nak buat projek ttg ini... ini email saya siti_zulaikha20392@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. Saya berminat untuk membuat projek seperti ini. Cuma ade kelainan sedikit. Bileh terangkan kepada saya secara detail tentang komponen yang diperlukan? Mama_ssk@hotmail.com. Terimakasih jalan pasar.net

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum,,, sy ingin brtanye tntg litar-litar yg d gunakn....kalau x kebertan,bleh la kongsi ngan sy antra litar yg d gunakan

    ReplyDelete
  7. salam. boleh bagi detail untuk projek ini. email saya dekat arefiz07@yahoo.com tq.

    ReplyDelete
  8. salam satu malaysia, saya kagum dengan projek ini, saya last sem, so skrg kena buat final projek sbelum bulan 7. boleh Tuan sent detail untuk projek ini dekat email sy. ( muhammad101haziq@gmail.com )
    Kerjasama amat dihargai. :)

    ReplyDelete
  9. Salam, boleh detail kan litar untuk projek ini. Email kan kat hezmeehalim@yahoo.com kerja sama anda amat di hargai. :)

    ReplyDelete
  10. Salam, saya sangat berminat dengan projek anda. Saya ingin menjadikan projek ini sebagai project final years saya.. So, saya berminat ingin tahu dengan details tentang litar, software dan hardware yang digunakan dalam project. Mohon kerjasama dari tuan... Saya harap tuan dapat menbantu saya...Boleh sent kat email udinkz93@hotmail.com...
    Kerjasama amat dihargai.... :)

    ReplyDelete
  11. bole saya tahu senarai bahan dan litarnya??

    ReplyDelete
  12. salam... saya bermint nak buat projek ttg ini..saya ingin tahu dengan details tentang litar dan hardware yang digunakan dalam project ini. Mohon kerjasama dari tuan... Saya harap tuan dapat menbantu saya... ini email saya apiksflash@gmail.com

    ReplyDelete
  13. salam... saya bermint nak buat projek ttg ini..saya ingin tahu dengan details tentang litar yang digunakan dalam project ini. Mohon kerjasama dari tuan... Saya harap tuan dapat menbantu saya =) ini email saya najatulshahira@gmail.com

    ReplyDelete
  14. salam admin , boleh terang litar dan komponen yang digunakan ?? please urgent .. email saya shah_ar92@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. salam. saye nak jugak bole? tolong emailkan azarahmat93@gmail.com. terima kasih :)

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum, saya berminat sangat dengan projek ni . boleh tak saya nak info pasal projek ni dengan lebih details ?
    emel : naqiuddeenmustafa@gmail.com
    boleh beri detail, proposal, equipment, cost. dan sebagainya..
    terima kaseh

    ReplyDelete
  17. assalammualaikum . saya berminat dengan projek ni .. boleh tak info pasal detail projek ni dekat saya .. email saya ng011k032@gmail.com
    saya kalau boleh nak litar dan kos pembuatan ajer
    thankyou so much

    ReplyDelete
  18. tuan yg dihormati.. sy amat berminat utk mnjadikan projek ini sbagai projek tahun akhir saya.. bolehkah tuan emailkan litar utk projek ini kpd saya??
    email = rgraphic63@yahoo.com
    kerjasama tuan amatlah kami hargai. terima kasih

    ReplyDelete
  19. Salam. Saya berminat la dengan projek nie. Boleh tuan tolong emailkan pada saya detail ttg projek ni ke razmanhr@gmail.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  20. Salam. Sy berminat dgn projek awk. Sy nak minta litar dan serba sdikit ilmu dan peralatan ttg projek ini. Harap awk balas scpat yg mungkin. Ini fb sy, suhaimi badaruddin

    ReplyDelete
  21. Salam , boleh bagi details kat " ariffar300@gmail.com"

    ReplyDelete
  22. Salam 1 malaysia, boleh share details kat " jackyang1993@hotmail.com" atau "jackjiyang1993@gmail.com" terima kasih

    ReplyDelete
  23. assalam saya berminat mengenai projek ni. hee. Boleh emailkan tak kat ainihamirdin@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Salam ,saya berminat dengan projek ni,boleh bg detail tentang projek ini kpada saya yuszwan_yusof@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum.. Sy berminat dgn projek pengering kasut ni.. Blh bg detail dan skematik utk projek ni kat sy.. Tq
    rahmatsenawang94@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum.. Sy berminat dgn projek pengering kasut ni.. Blh bg detail dan skematik utk projek ni kat sy.. Tq
    rahmatsenawang94@gmail.com

    ReplyDelete
  27. salam. saya berminat dengan projek encik. boleh bagi detail tentang projek encik kat saya. kerjasama encik amat saya harapkan. email saya epik_jengka@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. salam. saya berminat dengan projek encik. boleh bagi detail tentang projek encik kat saya. kerjasama encik amat saya harapkan. email saya epik_jengka@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum. saya berminat dengan projek encik. boleh bagi detail tentang projek encik kat saya. kerjasama encik amat saya harapkan. email saya
    Ikhwanul_muslim1995@yahoo.com
    Nite...terima kasih

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum. saya berminat dengan projek encik. boleh bagi detail tentang projek encik kat saya dri segi komponen,software dan hardware.Jasa baik encik amat saya hargai. email saya ke alamat:
    nuriny77@gmail.com

    TQVM encik

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum. saya berminat dengan projek encik. boleh bagi detail tentang projek encik kat saya dri segi komponen,software dan hardware.Jasa baik encik amat saya hargai. email saya ke alamat:
    nuriny77@gmail.com

    TQVM encik

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum.. saya sangat berminat dengan hasil kerja encik lakukan.. bolej encik bagitahu saya lebih lanjut mengenai projek yang ni tak? Email saya - dedanial27@gmail.com.. jasa baik tuan amat saya hargai.. sekian

    ReplyDelete
  33. salam... saya bermint nak buat projek ttg ini..saya ingin tahu dengan details tentang litar yang digunakan dalam project ini. Mohon kerjasama dari tuan... Saya harap tuan dapat menbantu saya =) ini email

    chitosy20@gmail.com

    ReplyDelete
  34. salam... saya bermint nak buat projek ttg ini..saya ingin tahu dengan details tentang litar yang digunakan dalam project ini. Mohon kerjasama dari tuan... Saya harap tuan dapat menbantu saya =) ini email

    chitosy20@gmail.com

    ReplyDelete
  35. Assalammualaikum tuan,,sya berminat dgn projek tuan dn sya ingin mncuba mmbuat projek tuan,,bley tuan detail kn ttg projek tuan,,kerjasama dn jasa baik tuan amatbsya hargai..

    ReplyDelete
  36. ssalammualaikum tuan,,sya berminat dgn projek tuan dn sya ingin mncuba mmbuat projek tuan,,bley tuan detail kn ttg projek tuan,,kerjasama dn jasa baik tuan amat sya hargai..ini email azairi95@gmail.com

    ReplyDelete
  37. Assalamualaikum..sy berminat dgn projek ni bole bg sy detail utk projek ni ke??hntar kat email sy mieyralieyana93@gmail.com..x pown WhatsApp sy kat no 0145598407. .terima kasih

    ReplyDelete
  38. Asslm..sy bermint dgn projek ini bolh x bg detail mengenai projek ini?..tuan boleh hntar kpd email ini zedge005@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Assalamualaikum tuan..saya nak ketahu dengan lebih lanjut mengenai projek nie...
    email saya dekat SafriJuanah97@gmail.com

    ReplyDelete
  40. assalamualaikum saya nuura...saya berminat dengan projek tuan..boleh x email kepada sy..
    nuurrarienna@gmail.com atau call saya 0199352109

    ReplyDelete
  41. salam tuan jiji,sy sedang buat final year project about alat pengering kasut ni,n sy sgt berminat nk tau lebih lanjut,apa kata emel kpd sy or wasap 011-27209027 utk deal?ttg $$ boleh dibawa bincang,trimas ye.

    ReplyDelete
  42. Hello tuan. Sya brminat dgn projek ini. Boleh tak wassap saya 0143510504 atau emel kan sya info mngenai projek ini reginaregine96@gmail.com. Harga kita blh runding. :)

    ReplyDelete
  43. assalammualaikum tuan.. saya sangat berminat dengan projek ini. boleh tolong email detail tentang projek ini? mohamadfirdaus110@gmail.com

    ReplyDelete
  44. assalamualaikum..sy berminat dgn projek ini..boleh email kan kat sy info details mengenai projek ini...email noorfatihah21@gmail.com..kerjasama anda amat sy hargai..

    ReplyDelete
  45. assalamualaikum. saya berminat dgn projek ini.boleh email kan kat saya details mengenai projek ini . email Zhairychumell@gmail.coom .

    ReplyDelete
  46. assalamualaikum tuan..blh emailkan sy detail penuh projek nie.?sy betul2 memerlukan bantuan detail projek nie dan bantuan dri tuan...kerjasama tuan amat saya hargai..

    email : djkechikphotographer@gmail.com

    ReplyDelete
  47. saya berminat dengan projek ni. boleh tolong terangkan lebih detaild mengenai projek ni. :) nisanordin93@gmail.com

    ReplyDelete
  48. Boleh terang kan tentang projek ni..email pada saya pahanismail@gmail.com minta jasa baik daripada tuan

    ReplyDelete
  49. Boleh terang kan tentang projek ni..email pada saya pahanismail@gmail.com minta jasa baik daripada tuan

    ReplyDelete
  50. salam... saya bermint nak buat projek ttg ini..saya ingin tahu dengan details tentang litar dan hardware yang digunakan dalam project ini. Mohon kerjasama dari tuan... Saya harap tuan dapat menbantu saya... ini email saya faisal.jasni96@gmail.com

    ReplyDelete
  51. salam... saya bermint nak buat projek ttg ini..saya ingin tahu dengan details tentang litar dan hardware yang digunakan dalam project ini. Mohon kerjasama dari tuan... Saya harap tuan dapat menbantu saya... ini email saya wzarifin123@gmail.com

    ReplyDelete
  52. Assamualaikum,
    Saya berminat dengan project ini untuk buat FYP. Boleh email ke mohammadafiqakram@yahoo.com
    Boleh sertakan details.
    Mintak jasa baik tuan

    ReplyDelete
  53. Assamualaikum,
    Saya berminat dengan project ini untuk buat FYP. Boleh email ke haziqazry1234@gmail.com
    Saya ingin tahu secara details tentang projek ini (komponen dan software).
    saya harap tuan dapat membantu saya, terima kasih
    Mintak jasa baik tuan

    ReplyDelete
  54. Assalamualaikum, saya berminat dengan projek ini untuk FYP. saya ingin tahu secara detail tentang projek. Boleh email ke ainusagi@gmail.com . saya harap kerjasama dan bantuan dr tuan

    ReplyDelete
  55. Assalamualaikum, saya berminat dengan projek ini untuk FYP. saya ingin tahu secara detail tentang projek. Boleh email ke alifenz@gmail.com . saya harap kerjasama dan bantuan dr tuan

    ReplyDelete
  56. Assalamualaikum, saya berminat dengan projek ini untuk FYP. saya ingin tahu secara detail tentang projek. Boleh email ke alifenz@gmail.com . saya harap kerjasama dan bantuan dr tuan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaikum...nk tnya...dpt ke pnjelasan tntng tjuk diatas dri owner blogger ni? Klau tahu...bleh sharing

      Delete
  57. Assalamualaikum, saya berminat dengan projek ini untuk FYP. saya ingin tahu secara detail tentang projek. Boleh email ke nurevans96@gmail.com . saya harap kerjasama dan bantuan dr tuan

    ReplyDelete
  58. assalamualaikum tuan boleh bagi saya details tentang projek ni,tolong email saya tuan secepat yg boleh,saya harap jasa baik tuan,pokren70@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Assalamualikum . saya berminat dengan projek untuk fyp . boleh saya tahu secara detail tentang projek ni .boleh email ke myraamier97@gmail.com

    ReplyDelete
  60. ASSALAMUALAIKUM , MINTA KONGSI DETAIL PROJEK INI JIKA ADA . azhanfikri988@gmail.com

    ReplyDelete
  61. Encik....saya berminat dngn projek ni...boleh kah share dengan saya detail projek ni..saya beli...ini email saya aliffimran705@gmail.com

    ReplyDelete
  62. Assalamualaikum,En. Saya amat berminat dengan projek en yang ini. Jika tak keberatan, boleh ke en email kan akan detail mengenai projek ini en di email saya syazwanisyaz4@gmail.com. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  63. Assalamualaikum saya amat berminat dengan projek ini.. Boleh hantarkan maklumat lebih lanjut tentang projek ini ke email saya zariffznl@gmail.com

    ReplyDelete
  64. Assalamualaikum saya berminat dgn projek ini..boleh hantarkan maklumat ini ke email saya marlisasyazana07@gmail.com

    ReplyDelete
  65. Salam, saya berminat dengan projek ni, boleh bagikan detail kat email ni syafieqairiel46@gmail.com

    ReplyDelete
  66. Asalam sya berminat dgn projek ni... Jdi kami minta jasa tuan jika tak keberatan kami mahukan maklumat tntg projek ni...email kan kpd sya Idham209@gmail.com

    ReplyDelete
  67. Salam saya berminat tentang project ni. Boleh emailkan detail kepada saya. Jik ada bayaran yg dikenakan saya sanggup. aimanzainol7@gmail.com

    ReplyDelete