Monday, March 29, 2010

PETI SURAT eLEKTRONIK

Pengguna dapat melihat jumlah surat di dalam peti surat dgn melihat LcD sahaja berapa jumlah surat yang ada.Ini adalah diantara projek elektronik yang mudah.
Untuk upgrading version,kita boleh melakukan operasi ini secara wireless dimana peti surat dipagar rumah manakala lcd di dalam rumah.Projek ini boleh dijadikan projek tahun akhir anda

38 comments:

  1. apa kelebihan dan keburukan alat ini?
    ada litar skematik alat ni x?

    ReplyDelete
  2. boleh x sya dptkan litar2 yg digunak...???
    utk sya study bg projek sya...

    ReplyDelete
  3. salam..sy student akhir kej.elektronik. sy na mntak bantuan, ada tak litar skematik dan proposal utk projek ni..sy berminat utk mmbuat projek ny sbagai projek akhir sy.. TQ

    ReplyDelete
  4. bole tolong emailkan kepada saya litar yang digunakan dan operasinya???
    kerolnuar91@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalo boleh, dalam minggu ni...(27/3/2012-29/3/2012)
      saya bole "bank in" kalo nk bayaaran :)

      Delete
  5. salam. boleh x sy nk mintak emailkan project ni nye detail n schematic circuit dia?
    sbb sy berminat ngn project ni..
    kalau xkeberatan emailkan dekat azliana.here@gmail.com

    tq :)

    ReplyDelete
  6. boleh emailkan sy lukisan litar atau blueprint projek? kalau soal $$ boleh bincang kt email.

    ReplyDelete
  7. salam...boleh x sya dptkan litar skematik dan alat2 elektronik yg digunakan dlm projek nie???klo ade boley emailkan kt saye x???
    nie alamat email saye...
    anbu_team91@yahoo.com..

    ReplyDelete
  8. bole x emel dkat sy berkaitan litar ini.. emel kat mickgabriel92@gmail.com

    ReplyDelete
  9. salam...boleh x sya dptkan litar skematik dan alat2 elektronik yg digunakan dlm projek nie? email kat zuheir_joes@yahoo.com...tengs

    ReplyDelete
  10. salam~ boleh emailkan pada saya litar skematik+komponen digunakan serta cara kendalian projek ini?

    email : lovendure92@gmail.com

    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  11. salam...saya berminat dgn projek nie...bole bg detail ttg projek nie..die pnye skematik+komponen...nak thu jugak operasi kalo pakai kaedah wireless 2..

    haqiem92@gmail.com

    terima kasih

    ReplyDelete
  12. Salam,
    saya berminat nak tahu dengan lebih lanjut mengenai projek ni, boleh email saya nuraisyaroslan@gmail.com
    TQ :D
    have a good day.

    ReplyDelete
  13. salam.. sy bminat dgn projek nie.. lbh bg detail tok sy stdy projek nie.. skematik+komponen...nak thu jugak operasi kalo pakai kaedah wireless 2..

    email : princessbarbie0410@gmail.com

    ReplyDelete
  14. salam, saya berminat dengan projek ni boleh email kt saya
    al_d3ight@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. saya minat membuat projek ini boleh emailkan kepada saya litar yang digunakan dan operasinya?bolehke saya beli projek ini?
    vino_shini27@yahoo.com

    ReplyDelete
  16. salam boleh tak email kan semua pasal project ni pada saya, saya berminat dengan project ni . azreenrosli78@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Bleh x emailkan progress project ni kpada sya?? Saya berminat dngan projek ni... Ni email saya... khai_plasmius94@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Boleh tak email projek ni kat saya
    Ashmanaznan@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. Assalammualaikum, boleh tak emailkan detail projek ni serta proposal dan harganya. Ni email saya muhammadsallehm@yahoo.com . terima kasih.

    ReplyDelete
  20. Sy nk tahu detail pasal projek ni. Tlg email kan kpd sy wanszx15@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Sy nk tahu detail pasal projek ni. Tlg email kan kpd sy wanszx15@gmail.com

    ReplyDelete
  22. sy nk tahu details projek ni..klu boleh scpt mungkin reply.. sy nk buat projek akhir

    ReplyDelete
  23. Boleh email pada sy projek ini utk projek akhir sy? Hafizaman55@gmail.com . Tq :)

    ReplyDelete
  24. Salam...bole tlong sya terang lebih detail tentang projek Ni...sbb sy nk buat projek sem akhir...email ke esitishafikah@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. Salam...bole tlong sya terang lebih detail tentang projek Ni...sbb sy nk buat projek sem akhir...email ke esitishafikah@yahoo.com

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  28. interesting! boleh saya minta jasa baik tuan/puan utk share detail and proposal mengenai project ini? saya berminat dgn project ini. please please.. jasa baik tuan/puan amat dihargai, terima kasih..

    ReplyDelete
  29. emailkan saya...rocketmass007@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Saya berminat untuk membuat projek ini.Bolehkah beri saya maklumat tentang ini?Email saya :irvingchristopher97@gmail.com

    ReplyDelete
  31. boleh beri maklumat penuh tak projek ni? email saya zettyyanniez@gmail.com

    ReplyDelete
  32. assalamualaikum tuan/puan . saya berminat dengan projek ini untuk projek akhir . bole tak klau saya mahu dengan lebih detail . email- nabihah670@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Salam , sye mahu litar pda projek nie , email saya zulhilmiyahya01@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum . saya berminat dengan projek ini untuk projek akhir bleh klau nk lebih detail . email- stylo1996.mf@gmail.com

    ReplyDelete
  35. blh tak klau nak tahu projek ni dgn lebih detail ??
    email ; zahanim97@gmail.com

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum . saya berminat dengan projek ini. boleh sya dapatkan maklumat dengan detail email- aizatgotze97@gmail.com

    ReplyDelete