Wednesday, July 14, 2010

Projek elektronik,Projek Elektrik dan Projek Tahun Akhir

Hallo semua.....
Saya ada 3 proposal yang saya buat.Berkaitan dengan wireless....
(1)Street Light Health Monitoring System
(2)Universal Wireless Switch
(3)Wireless PostBox...
Ketiga3 projek Wireless ini berkaitan dengan projek elektronik atau projek elektrik...
Kalau nak,boleh email atau sms saya...POLISI JIWA SAYA "akan di email dalam masa 24 jam " :0

45 comments:

  1. SALAM...SAYA INGIN DPT KAN PROJEK ELEKTRONIK:Home Appliance Wireless Control System using Visual Basic..BOLEH AWK TERANG KAN PADA SAYA...

    ReplyDelete
  2. sy berminat jgak..sy brmnat yg wireless postbox..
    email kn sy yer plzz
    yeppolife92@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. tlg email dkat sy
    belutcapang@gmail.com

    ReplyDelete
  4. saya berminat pada ketiga2 projek nie..ini email saya abdulrahman_abrazak@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. boleh tlg email saya.
    nuraisyaroslan@gmail.com
    TQVM..

    ReplyDelete
  6. assalam..saya berminat
    boleh emelkan pada fakirlazuardi@yahoo.com
    TQVM :)

    ReplyDelete
  7. boleh tolong emailkan pada saya kesemua projek ini..terima kasih.... sharini.1506@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Salam..boleh emailkan projek street light health monitoring system tu...terima kasih..
    Email: fithrie2901@gmail.com

    ReplyDelete
  9. saya berminat semua projek2 diatas..emelkan pada saya boleh di konichiwa_2010@yahoo.com (^_^) terima kasih...

    ReplyDelete
  10. sye nk tgk ketiga2 projek ni boleh.....email kn kt sye haezahrahaman@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. saya nak jgak semua projek ni...interesting...geniusone44@gmail.com

    ReplyDelete
  12. salam..sy pn nak tgok 3 projek..blh send kt email sy afat0709@gmail.com..ty

    ReplyDelete
  13. salam,saya nk tgk projek2 kt atas ni... ibnumaarof2@yahoo.com...ty

    ReplyDelete
  14. salam,saya nk tgk projek2 kt atas ni... ibnumaarof2@yahoo.com...ty

    ReplyDelete
  15. salam,saya nk tgk projek2 kt atas ni... ibnumaarof2@yahoo.com...ty

    ReplyDelete
  16. Salam..boleh emailkan semua projek tu...terima kasih..
    wan_afiqi93@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. salam....saya nak tanya sekiranya ada idea untuk projek menggunakan sensor,PIC,timer...kami nak buat untuk final year projek (FYP)....
    minta tolong email kan di...azuma_kazuki93@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. Sy nak tgk projek2 di atas .. emel sy di atira_alya@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. Emel please ayimibrahim@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Sy nak wireless postbox.. shahrul_aiman@rocketmail.com terima kasih :)

    ReplyDelete
  21. Asaalamualaikum..sya nk juga...heee kalau ada cadangan utk projek akhir kongsi sma sya skit..terima kasih..moga tuhan balas jasamu.... :-)
    Min.offthewall92@gmail.com

    ReplyDelete
  22. sy nak wireless postbox.. niesamisnan@gmail.com :) tq

    ReplyDelete
  23. saya berminat ketiga2 projek. email faraspring@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Saya berminat dan ingin mndapatkan idea untuk fyp saya . Boleh email kt saya tentang proposal project di atas mramirul.streetz@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Sya berminat un ketiga2x projek ini..blh tlong email tak..azriehafizi@ymail.com. .plezzz

    ReplyDelete
  26. Saya berminat dgn ketiga-tiga idea projek anda, boleh tlg emailkan kpda saya secepat mgkin di mohamadnorazri5479@gmail.com .. TERIMA KASIH ..

    ReplyDelete
  27. sy berminat dgn projek wireless postbox. boleh emailkan details dkt email sy flk_21207@yahoo.com

    ReplyDelete
  28. Sy berminat dgn ketiga2 projek..tlg emailkan pd sy SHUHAIRI_CHEPA@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. Salam admin ... sy berminat ngan k3tiga2 propodal tersebut.. atad dasar ingin menolong adik sy ... ASAP pls emaik to me .. nashamzah92@gmail.com

    ReplyDelete
  30. Salam admin ... sy berminat ngan k3tiga2 propodal tersebut.. atad dasar ingin menolong adik sy ... ASAP pls emaik to me .. nashamzah92@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Salam admin ... sy berminat ngan k3tiga2 propodal tersebut.. atad dasar ingin menolong adik sy ... ASAP pls emaik to me .. nashamzah92@gmail.com

    ReplyDelete
  32. saya berminat utk ketiga-tiga projek ni.boleh tlg emailkan saya detail n proposal mngenai ktiga-tiga projek ni.
    nainunyssariffin@gmail.com . tq

    ReplyDelete
  33. saya berminat utk ketiga-tiga projek ni.boleh tlg emailkan saya detail n proposal mngenai ktiga-tiga projek ni.
    nainunyssariffin@gmail.com . tq

    ReplyDelete
  34. saya berminat untuk ketiga-tiga projek ini..boleh email kepada saya mfas101996@gmail.com

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. Salam.saya berminat utk ketiga-tiga projek ni.boleh tlg emailkan saya detail n proposal mngenai ktiga-tiga projek ni.
    putra0892@gmail.com . tq

    ReplyDelete
  37. salam.saya berminat utk ketiga-tiga projek ni...boleh emailkan kpda sya dgn detail n proposal mengenai ketiga-tiga projek ni.
    www.jang94@gmail.com

    ReplyDelete
  38. salam.. sy berminat dengan 3 projek tu.. blh tlg email kt sy dgn lbih detail lg , proposal dan cara membuat projek tu...

    aje.cha.ac@gmail.com

    ReplyDelete
  39. salam saye ingin mengetahui tentang projek yang di atas .sila hantar ke email sye wsalehen@gmail.com

    ReplyDelete
  40. salam, saye berminat dgn 3 projek di ats. Boleh email kt saye dgn lebih detail lagi proposal dan cara membuat projek tu. tq
    syahirahhasbi97@gmail.com

    ReplyDelete
  41. Salam,boleh tolong emailkan saya ketiga2 projek di atas.tq onealif55@gmail.com

    ReplyDelete
  42. salam...saya berminat dengan ketiga2 projek di atas.Bole email kat saya dengan lebih detail lagi proposal projet tersebut..tq....asap.
    Amirullive21@gmail.com

    ReplyDelete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. Assalamualaikum, boleh terangkan lebih details berkenaan projek ini? whatsapp saya di 012-7775396 atau email saya di afan.anas96@gmail.com to

    ReplyDelete
  45. Sya berminat. Email sya fahminorzeri@gmail.com

    ReplyDelete