Saturday, July 10, 2010

Robot pencuci Lantai

Untuk post Projek Elektronik kali ini,saya ada Upload Gambar Robot Pengering Lantai Wireless.
Robot ini akan bergerak untuk mengelap lantai.
Tiga komponen utama untuk projek elektronik ini adalah Kipas,Span dan Wiper.
Sangat sesuai untuk rumah yang sudah berbulan2 ditinggalkan pengguna.
Projek Elektronik ini boleh digerakkan menggunakan Wireless Remote control.
SEBUAH PROJEK TAHUN AKHIR atau PROJEK ELEKTRIK yang BEST.

43 comments:

  1. projet yg hebat...boleh email kat saya litar ngan komponen yg digunakan x..tq
    ryzalkapak@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. salam engineer. saya tengah pening mencari projek untuk last sem ni... saya berminat dengan projek saudara,projek robot pencuci lantai dan robot vacuum. saya berharap saudara sudi membantu. saya harap saudara emailkn litar skematik dan senarai komponen untuk kedua robot tersebut. kalau boleh dalam masa terdekat..secepat mungkin. salam terima kasih saya ucapkan kepada saudara.

    ReplyDelete
  3. salam saudara, sy sem 5 skrg tgh mncari projek mega yang merangkumi 5 atau 6 litar ...sekiranya saudara mempunyai idea untuk projek mega ini boleh email sy..fatinqurratulain@rocketmail.com..pertolongan saudara amat sy hargai..tq

    ReplyDelete
  4. boleh tak emelkan saya lita skoposal,litar skematik n sgala benda yg terlimat dalam projek neyh wahai en.engineer
    lailamanja02@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. salam....saya berminat nak buat robot [encuci lantai ini untuk final year project saya....boleh tak tolong email kan litar skematik dengan senarai komponen yang digunakan....trima kasih
    cherrybeela@gmail.com

    ReplyDelete
  6. salam.... saya berminat nak buat robot pencuci lantai ni... boleh tolong email kan schematic circuit sekali dengan senarai komponen yang perlu. terima kasih. suhaidakucing@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  7. salam..saya sekarang semester akhir..saya belajar dalam bidang mekanikal.ada projek yang sesuai untuk saya tak?sebab saya tgk bnyk projek elektronik..kalau ada..email kat saya.. boboyproduct89@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. assalammualaikum en, saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang robot ni,,boleh emailkan kepada saya tentang litar2 yang terlibat dan senarai komponen yang perlu,,

    alan.sahaja@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. salam...saya merupakan pelajar semster akhir meknikal...boleh tak emelkan proposal lengkap tentang projek neh...saya amat memerlukannya...
    lailamanja02@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. salam...saya amat berminat dengan projek tentang robot pencuci lantai ni..boleh tak encik emailkan litar skematik dan senarai komponen tentang robot ni ke email saya..

    dyha_hansweety@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. salam...saya amat berminat dengan projek tentang robot pencuci lantai ni..boleh tak encik emailkan litar skematik dan senarai komponen tentang robot ni ke email saya..

    azizi_kurogane@ymail.com

    ReplyDelete
  12. salam..saya berminat dgn projek robot pencuci ini..boleh emailkan proposal dan litar untuk projek ini?

    appy_media@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. alam...saya amat berminat dengan projek tentang robot pencuci lantai ni..boleh tak encik emailkan litar skematik dan senarai komponen tentang robot ni ke email saya..

    ke_lun999@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. salam..
    sy berminat nak taw psal projek ni..
    bole tlong email kat sy psal litar projek ni...
    rose_rr92@yahoo.com

    ReplyDelete
  15. salam. boleh x sy nk mintak emailkan project ni nye detail n schematic circuit dia?
    sbb sy berminat ngn project ni..
    kalau xkeberatan emailkan dekat shafiqsakri77@gmail.com

    tq :)

    ReplyDelete
  16. salam. boleh tak email kat saya komponen robot pencuci lantai ini. terima kasih. Email : luke_dougles@hotmai.com

    ReplyDelete
  17. salam.. saya berminat dengan robot pencuci lantai ini... boleh hantarkan propasal.. email : mario19gotze92@gmail.com

    ReplyDelete
  18. salam..saya berminat dengan projek robot pencuci ini...boleh hantarkan detail tak..rexza99@gmail.com

    ReplyDelete
  19. salam bos..blh bg detail tntg projek ni n proposal x??emel kt ni ea jamadisukeri@gmail.com.

    ReplyDelete
  20. salam ir, sy berminat nk projek ni.. sila email sy hazirahishar@yahoo.com

    ReplyDelete
  21. salam engineer. saya tengah pening mencari projek untuk last sem ni... saya berminat dengan projek saudara,projek robot pencuci lantai dan robot vacuum. saya berharap saudara sudi membantu. saya harap saudara emailkn litar skematik dan senarai komponen untuk kedua robot tersebut. kalau boleh dalam masa terdekat..secepat mungkin. salam terima kasih saya ucapkan kepada saudara.

    ReplyDelete
  22. salam...saya sgt berminat.ikhlas..bleh tolong kongsikan projek ni?..klu boleh emailkan saya schematic n gambar je...sgt berminat tp ilmu sikit lg..geniusone44@gmail.com

    ReplyDelete
  23. boleh emel kan litar tak. tengkuamir15@gmail.com

    ReplyDelete
  24. salam, abang saya memang berminat betul la dgn robot nie, siyesly... abang minta tolong bgtahu, mcm mana robot nie berfungsi, komponen yg digunakan... n harga semua nya sekali, erkk abang, minta tolong oke:) nie email saye, muhyiddin_mohd@yahoo.com

    ReplyDelete
  25. salam ..tuan..boleh emelkan cr membuat robot ni bersama litar dengan senarai bahan komponennya x..emelnya fahmi_waver@yahoo.com .

    ReplyDelete
  26. email kan saya litar nya .. farhan_haziq7@yahoo.com

    ReplyDelete
  27. emailkn details pasal projek nie kpada sy.. tq.. muhammadhafiezul3305@gmail.com

    ReplyDelete
  28. Salam boss.. Boleh emailkan dkt saya list barang, diagram , dan gambar project ni? Tgh blur xde idea nk bt final project. Tq
    aizataziz@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. salam. boleh tak tolong bg maklumat yang lbih detail bg projek ini ? redzakhalid@yahoo.com . terima kasih.

    ReplyDelete
  30. Style la projek ni... Bleh x saya nk dptkan info lanjut ttg projek ni.. Email khai_plasmius94@yahoo.com... Trima kasih...

    ReplyDelete
  31. Asalamualaikum.... saya berminat nak buat robot pencuci lantai ni... boleh tolong email kan schematic circuit sekali dengan senarai komponen yang perlu. terima kasih. fiqahmad94@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum...saya amat berminat dengan projek encik.....boleh tolong email kan schematic circuit sekali dengan senarai komponen yang perlu...jasa encik amat saya hargai....terima kasih...mhaziq365@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. Assalamualaikum . .projek ni bgitu mnarik bgi sy..boeh tlg pm projek ni kt email sy....adam.sumax@gmail.com

    ReplyDelete
  34. Assalamualaikum, saya sngat berterima kasih kpd saudara. Boleh tlg email kan apa saja yg berkaitan dgn projek ini. Trima kasih
    Email kan ke iskandarsha97@.gmail.com

    ReplyDelete
  35. sy berminat dgn project ini. boleh kongsikan litar, komponen and details. email sy aizat.bun@gmail.com

    ReplyDelete
  36. Saya berminat kat project tuan. Sya seorang student. Sya ingin membinanya untuk project akhir tahun sayaa.

    ReplyDelete
  37. Saya berminat dengan projek ini. Tolong email. vakesh8@gmail.com

    ReplyDelete
  38. Saya berminat dengan projek ini. Tolong email. vakesh8@gmail.com

    ReplyDelete
  39. Salam, boleh tak saya tahu mengenai projek ni dengan lebih jelas? mustaqimchelsea@gmail.com

    ReplyDelete
  40. Boleh tak emailkan detail projek ni???gatackmir97@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. boleh x email kepada saya pasal proposal project ini
    xieyin97@gmail.com

    ReplyDelete