Tuesday, April 20, 2010

Smart Parking system for projek elektronik

video

haaaa.sapa2 yang takde projek lagi untuk projek tahun akhir,projek eletronik ini bolehlah dijadikan projek tahun akhir.
Adaptor yang digunakan boleh digantikan dengan litar bekalan kuasa.Masa akan datang,saya akan post litar bekalan kuasa dalam blog projek elektronik saya ini.
Kepada yang nak video lebeh2,hehe : ),saya akan post lagi berkaitan tajuk projek elektronik ini.(komen video nie,dapatlah saya upload ye).
Projek ini melibatkan counter dan microcontroller.

27 comments:

  1. encik
    saya berminat dengan projek ni
    boleh saya dapatkan maklumat yg penuh untuk projek ni.
    untuk saya dapat menjiapkan projek dengan jayanya
    tolong emil kepada saya muhd_izham92@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x share litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar or component dan proposal skli..email cinderella_cutez@yahoo.com..
    thanks :)

    ReplyDelete
  3. emel boleh x bro..uchuanakwatan@yahoo.com bab bayaran kita cerita kat emel t.. kat sini xleh nk publish phone number

    ReplyDelete
  4. salam...
    bro..minat la dengan projek ni..boleh tak emailkan evrything pasal projek ni? tq...
    ni emailnya ririenz_92@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  5. salam..minat projek ni..mintak tlong email detail kat xpokkax_ganu@yahoo.com..
    pasal harge bincang sane..serius hamba pm ni..:)

    ReplyDelete
  6. saya berminat dengan projek ni
    boleh saya dapatkan maklumat yg penuh untuk projek ni.
    untuk saya dapat menjiapkan projek dengan jayanya
    tolong emil kepada saya nuraziraaziey@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. saya berminat dengan projek ni
    boleh saya dapatkan maklumat yg penuh untuk projek ni.
    untuk saya dapat menyiapkan projek dengan jayanya
    tolong email kepada saya lovesun_143@yahoo.com
    klau ad byaran,bgtau via email ni k. tq

    ReplyDelete
  8. Seriously, berminat ngan projek nieyh. Email please ? maiezuranazri@yahoo.com

    ReplyDelete
  9. Email please ? shamrazak@rocketmail.com

    ReplyDelete
  10. sya jga sdg membuat projek smart parking ini....bble tak email kat sya tentang projek ini...apa program yg di pkai? adakah ia menggunakan PIC microcontroller...
    urgent...

    ReplyDelete
  11. ini email sya aiffan92@gmail.com

    ReplyDelete
  12. berminat... boleh tlg emailkan saya tentang projek ini dan proposal :)

    ReplyDelete
  13. bole emailkan sya litar yg pakai dalam projek ni ,
    sy berminat. aizadaboy93@gmail.com

    ReplyDelete
  14. boleh email sy litar yang digunakan . interested
    razeameen24@gmail.com

    ReplyDelete
  15. salam..sy berminat dgn projek ni..bleh x share litar skematik dan detail2x pasal projek ni dan kendalian litar or component dan proposal skli. nie email sya etonatiqah@gmail.com
    plz...

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum dan salam sejahtera.. saya berminat tapi dalam keadaan urgent iaitu harus dibentang kan dalam seminggu lagi..kalau boleh email bashir_world93@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum.. boleh tak share litar skematik untuk projek smart parking system ni. email kamanadzrin1994@gmail.com

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum . sy berminat dgn projek ni . boleh sharekan maklumat projek ? email nuraisyah.othman11@gmail.com . terimakasih :)

    ReplyDelete
  19. Sye berminat dgn projek ini. Tlg email ttg projek ini. tamilcat19@gmail.com

    ReplyDelete
  20. Sye berminat dgn projek ini. Tlg email ttg projek ini. tamilcat19@gmail.com

    ReplyDelete
  21. assalam encik. saya saya berminat dengan projek ini, boelh ta share lmaklumat berkaitan projek ni? email. shebyjak@gmail.com

    ReplyDelete
  22. assalamualaikum tuan. saya berminat untuk projek ni.minta jasa baik tuan boleh emelkan saya detail projek ni? ni emel saya.. crboyz90@gmail.com. terima kasih.

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum encik, saya berminat dengan projek ni..boleh tolong emailkan detail project ni.. firdausyusoff77@gmail.com

    ReplyDelete
  24. Assalamuailaikum encij saya berminat dengan projek nii..
    Email saya: amirunnazhan445@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Assalamuailaikum encik saya berminat dengan projek ni
    Email saya: amirunnazhan445@gmail.com

    ReplyDelete
  26. salam encik,saya sangat berminat dengan projek ini.Tolong bagi maklumat lebih lanjut mengenai projek ini.Email saya: Dnsabin@gmail.com..kerjasama encik amat saya hargai..TQ

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum sedara.. saya sangat berminat dengar projek sedara.. boleh emailkan saya data2 atau Cara nak buat nya? Tuanimran0727@gmail.com

    ReplyDelete