Wednesday, April 7, 2010

VACUUM ROBOT


VACUUM ROBOT FOR FUN :-)

24 comments:

  1. salam...blh tahu lbih lnjut robot vacum ni...
    kpd yg bkenaan...

    ReplyDelete
  2. bp kos hndk wt prjk n.... n sy nk coth litr prjk n... tlg pos ke email sy... ikhwan1991_one@yahoo.com.my .. plz..

    ReplyDelete
  3. Tumpang tye.. Berape kos? Ade contok litar projek x? Barg2 elektronik sume ade kt malaysia x?

    ReplyDelete
  4. Rply kt Iz_one91@yahoo.com thankz!

    ReplyDelete
  5. projek yg mnarik, blh beri gmberjah litar n keterangn mngenai projek nie..thanx
    emel ke hafizalsahidin@gmail.com

    ReplyDelete
  6. salam...

    brape kos utk project ni....
    boleh beri sedikit penerangan....

    # iszbieberz@gmail.com

    ReplyDelete
  7. nie gne pic or MicroC???blh email nazwa_aliasprk@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. litar skematik ada x...
    boleh tolong email. kt sya jokkerant@gmail.com

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum,,bole sy thu kos keseluruhan kepada projek nie,,jns moto yg digunakan,litar skematik nye..

    ReplyDelete
  10. email sy khairul.imran2109@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. email sy dragonair_91@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. Salam sejahtera . Boleh e-mel kan pada saya winter_windly@yahoo.com . Terima kasih

    ReplyDelete
  13. Bro, boleh tak emel sy. tengkuamir15@gmail.com

    ReplyDelete
  14. bleh bagi detail pasal vacuum robot..nik9414@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Brminat ngn projek ni..bleh x bg detail dgn litar projek ni kat maxwellsammy13@gmail.com

    ReplyDelete
  16. emailkn details pasal projek nie.. berminat.. muhammadhafiezul3305@gmail.com

    ReplyDelete
  17. bp kos hndk wt prjk n.... n sy nk coth litr prjk n... tlg pos ke email sy... nazbenzema@yahoo.com .. plz..

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. sy berminat dengan projek ini. boleh pm sy lebih lanju mengenai Robot vacuum dan proposal? ini email muhsi.power@yahoo.com dan muhsi988@gmail.com

    ReplyDelete

    ReplyDelete
  20. Salam, saya berminat dengan projek ni.Boleh minta tolong bagi schematic dgn details lain tentang projek ni kat saya tak?
    akmalyosh@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum,.Boleh x sy nk mintk sedikit detail2 projek ini...berserta dengan litar skematik...
    fauzijoker77@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. salam, bole saya tahu detail robot vacuum ni..kos jgk..sangat menarik
    asmirackas11@gmail.com

    ReplyDelete
  23. nak tahu lebih lanjut berkaitan robot ini untuk projek tahun akhir saya. boleh email saya zulfatah1705@gmail.com . atau whatapp je terus. 0166571890

    ReplyDelete