Sunday, October 24, 2010

Video PROJEK ELEKTRONIK: TONG SAMPAH AUTOMATIK V2.1

video

Ini adalah paparan video PROJEK ELEKTRONIK:Tong Sampah elektronik V2.1

20 comments:

  1. saya berminat dengan projek ini..sy nk tahu lebih detail tntg litar2 n komponen nya..dan bahan2 ciptaan...cntact -am_mirul23@yahoo.com-..@ 0122437401(amirul)

    ReplyDelete
  2. saya berminat dengan projek ini..sy nk tahu lebih detail tntg litar2 n komponen nya..dan bahan2 ciptaan...cntct me on ke_cik6163@yah00.com
    01117878652

    ReplyDelete
  3. sy berminat dgn projek ini..tolong bagikan maklumat lanjut dan proposal utk projek ini...tolong emailkan mhilmi6467@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. Nora sy berminat dgn projek ini..tolong bagikan maklumat lanjut dan proposal utk projek ini...tolong emailkan nora6366@gmail.com

    ReplyDelete
  5. saya pun nak...emailkan saya....miemy25@gmail.com

    ReplyDelete
  6. sy bermnt dgn projek ni. boleh bg mklumt lnjut dn proposal utk projk ni. ni email sy iesha_shukri@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. saya berminat dengan projek ini. boleh bagikan maklumat lanjut dan proposal untuk projek ni.. tolong email kan saya yaa... natashaamira1994@yahoo.com
    Terima kasih :)

    ReplyDelete
  8. saya berminat dengan project ni. boleh bagi detail kat Vanessasentiah@gmail.com. kalau boleh ASAP

    ReplyDelete
  9. Salam ,saya berminat dengan projek ni,boleh bg detail tentang projek ini kpada saya yuszwan_yusof@yahoo.com

    ReplyDelete
  10. salam...sy bermnt dgn projek ni...tlng send detail d email sy asap,plez...thanks
    kawai_mala90@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. bole tlg emelkan sy proposal projek ini di= Delight_olay94@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum..
    I'm interested in this project. It seems fun and different from other projects..
    It would be great if you can email the details to me
    iluvmom94@gmail.com
    Thank you..
    Barakallah.. ☺

    ReplyDelete
  13. bagi litar..aqu nk buat project nie

    ReplyDelete
  14. Boleh beri detial ttg projek ini ?? Syawalzainuddin@yahoo.com.

    ReplyDelete
  15. Boleh beri detial ttg projek ini ?? Syawalzainuddin@yahoo.com.

    ReplyDelete
  16. Hai...saya berminat dengan projek ni...boleh send prososal dan detail??gatackmir97@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. Hai...saya berminat dengan projek ni...boleh send prososal dan detail??gatackmir97@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. boleh tlg emelkan sy proposal projek ini
    xieyin97@gmail.com

    ReplyDelete
  19. saya berminat dgn projek ini boleh minta detail lebih tak utk projek kami. email saya : muhammadnazmiibrahim@gmail.com

    ReplyDelete
  20. saya berminat dgn projek ini boleh minta detail lebih tak utk projek kami. email saya : muhammadnazmiibrahim@gmail.com

    ReplyDelete