Sunday, July 7, 2013

Kid WheelChair

Post Projek Elektronik ini kali adalah sebuah wheel chair yg digunakan oleh kanak2.

Projek elektronik ini menggunakan PIC16F877A,litar PIC,Litar Relay dan Joystick.

Boleh rujuk video di bawah :

video

23 comments:

  1. Salam boleh tak saya nak tahu dgn lebih lanjut tentang kidwheelchair ni? Terima kasih

    ReplyDelete
  2. saya nak tanya.. projek ni menggunakan PIC16F877A kan... bole tak kalau gunakan arduino??

    ReplyDelete
  3. Salam .boleh bagi senarai komponen di nadiamusa95@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. saya nak proposal projek nie boleh

    ReplyDelete
  5. saya nak proposal projek nie boleh

    ReplyDelete
  6. Salam boleh tak saya nak tahu dgn lebih lanjut tentang kidwheelchair ni? Terima kasih

    ReplyDelete
  7. Assalam saya berminat dengan projek ni.. bley bgi saya detail2 projek ni.. terima kasih.. acapfaisal95@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Assalam saya berminat dengan projek ni.. bley bgi saya detail2 projek ni.. terima kasih.. acapfaisal95@gmail.com

    ReplyDelete
  9. Projek ini boleh tukar software tk..artificial intelligent

    ReplyDelete
  10. Boleh tlg email kan lebih lanjut mngenai project ni affira_idris@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  11. Boleh tlg email kan lebih lanjut mngenai project ni affira_idris@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  12. Tlg emailkan detail projek nie..dengan litar board pcb dah komponen2 yang digunakan

    ReplyDelete
  13. Salam. Saya nak tau dengan lebih lanjut mengenai projek ini. Boleh emailkan ke nurfazidahzulkifli@gmail.com ? Terima kasih

    ReplyDelete
  14. Salam. Saya nak tau dengan lebih lanjut mengenai projek ini. Boleh emailkan ke nurfazidahzulkifli@gmail.com ? Terima kasih

    ReplyDelete
  15. Hello bro saye nk tahu lebih lanjut tentang projek ni,bole antar kat email saye x whitedragon13121998@gmail tq

    ReplyDelete
  16. salam, boleh emailkan saya thesis tentang projek ni.
    fatinsairy@yahoo.com

    ReplyDelete
  17. sy nk proposal untuk projek ni boleh???

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum.. saya nak proposal untuk projek ni boleh ?

    ReplyDelete